Süleymanpaşa Ziraat Odası > Haberler > Biçim ve Balya Bağlama Ücretleri Belirlendi

Biçim ve Balya Bağlama Ücretleri Belirlendi

TEKİRDAĞ ZİRAAT ODALARI İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANDI ve 2019 YILI HASAT SEZONU İÇİN BİÇİM ve BALYA BAĞLAMA ÜCRETLERİ BELİRLENDİ

Tekirdağ Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu, İmdat SAYGI Başkanlığında Süleymanpaşa Ziraat Odasında yapılan toplantıda 2019 yılı biçme ve bağlama ücretlerini belirledi. Süleymanpaşa Ziraat Odası toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya, İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Süleymanpaşa Ziraat Odası Başkanı İmdat SAYGI, Çorlu Ziraat Odası Başkanı Ali TOPUZ, Muratlı Ziraat Odası Başkanı Ender BORUCU, Hayrabolu Ziraat Odası Başkanı Mehmet BAŞOL, Çerkezköy Ziraat odası Başkanı Hasan TOPRAK, Malkara Ziraat Odası Başkanı Mustafa GÜNDÜZ, Saray Ziraat Odası Başkanı İbrahim ÇINAR, Şarköy Ziraat Odası Başkanı Ömer DÜZGEN, Süleymanpaşa Ziraat Odası Başkan Vekili Şerif BAYKUT, Süleymanpaşa Ziraat Odası Meclis Başkanı Günal DEVECİ, Süleymanpaşa Ziraat Odası Genel Sekreteri Pınar CEYLAN, Tekirdağ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü temsilcisi Ziraat Mühendisi Gökhan ÇAVAS katıldı.
Yapılan toplantı sonrasında açıklama yapan Tekirdağ Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı İmdat SAYGI “ Tüm çiftçilerimize bol bereketli bir yıl diliyorum. Süleymanpaşa’da yapmış olduğumuz toplantıda bu yıl hububat hasatlarına biçim fiyatlarını ve balya bağlama fiyatlarını belirledik.
Buğday biçim ücreti 26,00 TL,
Ayçiçeği biçim ücreti 24,00 TL,
Kanola biçim ücreti 26,00 TL,
Mısır biçim ücreti 38 TL,
Çeltik biçim ücreti 75 TL olarak belirlendi.
Balya bağlama ücreti ise (25 kg. balya için) 2,50 TL olarak belirlenmiştir.