Süleymanpaşa Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Süleymanpaşa Ziraat Odası > Haberler > 13 Kasım Tekirdağ'ın Kurtuluşu

13 Kasım Tekirdağ'ın Kurtuluşu

13 Kasım Tekirdağ'ın Kurtuluşu

Tekirdağ’ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun, yıldönümünün sevinç ve gururunu, coşku içinde hep beraber yaşıyoruz. 95 yıl önce kazanılan bu zafer, aynı zamanda şehrimiz insanının, bağımsızlığına olan düşkünlüğünün en büyük göstergesidir.
Balkan, Çanakkale ve Kurtuluş Savaşlarında, ilimizde ve vatanımızın muhtelif yerlerinde milletimiz, ülkesi için canı pahasına, düşmana karşı mücadele etmiştir. Kısıtlı imkânlarla gerçekleşen ve zaferle neticelenen bu mücadeleler, milletimizin devletiyle birlikte, sahip olduğu; kültürel, toplumsal ve askeri donanımıyla, ebediyen yaşayacağının da ispatıdır. Geçmişini bilmeyen milletler, geleceklerine asla yön veremezler. Bu nedenle geleceğimize yön verirken, şanlı tarihimiz bizler için bir ilham ve güç kaynağı olmalıdır.
Bugün bu anlamlı Kurtuluş gününde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, Kahraman Şehitlerimizi ve Gazilerimizi, minnet ve saygıyla anıyorum.
Tekirdağlı hemşehrilerimizin, 13 Kasım Düşman İşgalinden Kurtuluş Gününü kutluyor; sağlık ve mutluluk dileklerimle, sevgi ve selamlarımı sunuyorum.

İmdat SAYGI
Yönetim Kurulu Başkanı