Süleymanpaşa Ziraat Odası > Haberler > 18 Mart Çanakkale Zaferi

18 Mart Çanakkale Zaferi

Aziz ve Kahraman Şehitlerimiz, Kutsal vatanımızın kurtarılması ve milletimizin bekası uğrunda kanlarınızı ve canlarınızı hiç düşünmeden feda ettiniz. Bu vesileyle, bıraktığınız aziz hatırayı saygıyla ve minnetle anıyoruz. Emanetinizi sonsuza kadar koruyacağımızı ve yaşatacağımızı bilerek rahat uyuyunuz.
Sizlerden aldığımız güç ve azimle, Türk Bayrağı sonsuza kadar özgürce dalgalanacak ve sonraki nesillere teslim edilecektir. Siz aziz şehitlerimizin gerek Allah indinde ve gerekse Yüce Türk Milletinin bağrındaki manevi hatıranız daima en yüksek iftiharla yâd edilecektir.
Bağımsızlığımızın, özgürlüğümüzün, birlik ve beraberliğimizin ölümsüz sembolleri olan siz şehitlerimiz, her zaman gönlümüzde yaşadınız ve ilelebet yaşamaya devam edeceksiniz.
Başta Büyük Komutan Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu vatan uğrunda canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimizi saygı ve şükranla anıyoruz. Ruhunuz şad olsun...
İmdat SAYGI